Schilderlessen

Schilderles - 6.jpg

Wekelijkse lessen voor alle niveau's

Iedereen kan -met wat inzet en geduld- de vaardigheden leren die je nodig hebt om goed te kunnen tekenen en schilderen. Leren crëeren is een rijkdom die niemand je kan ontnemen en waar je een leven lang plezier van hebt. Vanuit de klassieke traditie leer je bij mij op een heldere en begrijpelijke manier naar de wereld te kijken. Want om goed te leren schilderen moet je goed leren kijken. Die helderheid en de klassieke schildertechnieken stellen je in staat alles wat je ziet accuraat op papier of doek weer te geven, geheel in je eigen persoonlijke stijl.

Je kunt op elk moment beginnen met de wekelijkse schilderlessen, je hebt geen eerdere ervaring of een bepaald niveau nodig. De stof is toegankelijk voor zowel professionals als beginners. De cursus is zo opgezet dat alle belangrijke onderwerpen, zoals perspectief, licht, kleur, compositie en verftechnieken eens in de acht weken aan bod komen, maar telkens op een andere manier.
 

Waar: Hoogstraat 43a, bij Metro Oostplein
€ 170,- voor 8 lessen - al het materiaal inbegrepen
Ma, Di, Woe van 19:30 tot 21:30
 

Schilderles-1.jpg

Elke maand wordt er ook een workshop georganiseerd - ook voor alle niveaus - die wat dieper ingaat op een bepaald onderwerp of schildertechniek. Elk onderwerp wordt uitgebreid behandeld op een professioneel niveau en schildertechnieken worden duidelijk en goed voorgedaan. De workshops zijn gemaakt voor iedereen die zijn vaardigheid en kennis van een speciaal onderwerp wil vergroten of aanscherpen.